Workshops en Cursussen

Naast massages nemen is het zelf leren geven van massages ook mogelijk.

 

Prive les

Je kunt een prive les massage nemen. Leer van mij de tips en tricks om jou massages nog beter te maken. We passen deze les aan op jouw behoeftes. Jij zorgt voor het model ik voor de les. direct te boeken via deze link

 

Workshops

Ben je voor een vrijgezellenfeestje, personeelsuitje of dergelijken op zoek naar een originele invulling denk dan eens aan een massageworkshop. Bijvoorbeeld een workshop Hoofd/nek/schouder massage.  Hierbij leer ik jullie in 2,5 uur een effectieve en makkelijke massage voor dit gebied aan.

Om meer informatie aan te vragen klik hier

 

Evenement/beurs/demonstratie

Voor deze activiteiten beschik ik over een massagestoel. De stoelmassage kan praktisch overal gegeven worden. Voor deze massage vorm is maar een kleine ruimte nodig. Deze massage wordt over de kleding gegeven. 

Het voordeel van de stoelmassage is dat het kan worden toegepast op de werkplek zelf. Ook tijdens evenementen en bijvoorbeeld op de beursvloer geeft de stoelmassage een extra toevoeging aan het geheel.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen klik dan hier

Stoelmassage en belastingvoordeel

De kosten die een organisatie maakt voor het inhuren van een stoelmasseur zijn volledig fiscaal aftrekbaar.

Stoelmassage is niet alleen een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Ook voor u als werkgever heeft het voordelen. Een regelmatige massage gaat ziekteverzuim en rsi/kans tegen. Het ontspant en verlaagt het stressgevoel, geeft energie en komt de productiviteit van uw werknemers ten goede.
De kosten die een organisatie maakt voor het inhuren van een stoelmasseur zijn volledig aftrekbaar omdat de belastingdienst stoelmassage erkent als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan.

De kosten die een organisatie maakt voor het inhuren van een stoelmasseur valt onder de vrije verstrekkingen (vrijgesteld voor loonheffingen).

Deze vrijstelling geldt onder de volgende voorwaarden:

De stoelmassage is opgenomen in het arboplan van de onderneming;
De massage wordt op de werkplek tijdens kantooruren uitgevoerd;
De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
De werkkostenregeling Stoelmassage valt onder de nihil waardering en hoeft daarom niet in de werkkostenregeling (WKR) te worden opgenomen. Dit betekent dat u de betreffende 1,2 procent aan andere onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers kunt besteden.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

De praktijk is ook te vinden op sociale media. Klik hieronder op het medium van je keuze.