top of page

Met doTERRA Oliën Heerlijk ruiken en voelen.

doterre.jpg

Tijdens mijn massages gebruik ik graag en veel de heerlijke Oliën  van doTERRA zowel als toevoeging aan de massageolie als in de diffuser voor een lekkere geur.

 

Met het ontdekken van de oliën van doTERRA ontdekte ik nog veel meer toepassingen van de oliën en hun werking.

Zo zijn er speciale oliën tegen hoofdpijn, overgangsklachten fijn in de zwangerschap en ga zo maar door..

Ook kan je nu een speciale AromaTouch™ massage boeken. dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een klinische benadering om dōTERRA essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridianen en contactpunten van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. De AromaTouch™ techniek bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom stelsel. Bij de AromaTouch™ techniek wordt gebruik gemaakt van dōTERRA’s essentiële oliën die zowel eenvoudig als intuïtief worden toegepast voor een heerlijke ontspannende ervaring. 

Je hoort het ik ben enthousiast!

IWil je nog meer weten over essentiële oliën en hoe je deze kunt gebruiken om niet alleen je gezondheid te ondersteunen, je emoties en hormonen in balans brengen maar ook hoe je hiermee je huishouden duurzamer en chemicaliën vrij kunt maken en bovendien geld kunt besparen! kom dan naar een gratis les! Elke maandagavond om 8 uur geef ik een gratis les in mijn praktijkruimte aan de Paradijsvogelstraat 11 in Groningen. De les is gratis maar wel graag aanmelden ivm catering en ruimte.

Ook is het mogelijk zelf een workshop te organiseren, als dank voor het organiseren krijg je dan van mij een 10 ml roller blend.

Al vanuit je stoel meer ontdekken en leren over de oliën? meld je dan aan voor mijn gratis online minicursus essentiële oliën en massage.

 

34398066_1685202098223788_87446426941411
bottom of page