top of page

Workshops en Cursussen

Vanwege het Corona virus is het momenteel niet mogelijk om naar de praktijk te komen voor een massage.

Maar misschien heb je altijd al willen leren masseren of zoek je naar een manier om je spieren in vorm te houden en te ontspannen of vind je het gewoon leuk om eens iets anders te doen. Hoe kan ik dit faciliteren en in deze tijd toch iets met mijn bedrijf doen dacht ik?

 

Daarom heb ik besloten een aantal online workshops te geven. 

Wat ga ik doen?

Elke woensdagavond om 20.30 zal ik via internet een live webinar geven! 

Aan de hand van de thema's die je onderaan de pagina ziet zal ik je dan begeleiden in het geven van deze massage aan je partner of aan jezelf!

Je geeft jezelf hiermee een mooie manier om extra te ontspannen, iets nieuws te leren, en bovendien mijn praktijk te steunen. 

 

Hoe doe je mee?

Klik op de link "Ik doe mee" daarmee stuur je mij een mail. Je krijgt dan elke week een link naar het webinar. Je kunt 1x meedoen of elke keer de keus is aan jou. Als je die week meewilt doen klik je op de inschrijflink en ben je geregistreerd. je krijgt dan automatisch de link naar het webinar. 

Je krijgt dan ook een handout met instructies + een replay van de workshop om thuis opnieuw te bekijken. 

Wat kost het?

Ik vraag je om een donatie te doen via een Tikkie. Deze link stuur ik mee met de webinar link. Dit is niet verplicht maar wel fijn!

Wat heb je nodig?

Je hoeft voor deze workshops geen speciale massagetafel of andere spullen in huis te hebben. Een flesje (massage) olie is wel handig. 

Voor de Hoofd/nek/schouder massage heb je eigenlijk wel een partner nodig om op te oefenen. Maar je kunt ook meekijken en dit op een later tijdstip oefenen. Je krijgt namelijk een replay voor later.

Ook als je niet op het specifieke tijdstip kan schrijf je dan toch in om via de replay mee te doen! Deze kan je kijken op elk moment.

Workshops Schema: Woensdag avond om 20.30 eindtijd tussen 21.30 en 22.00

 

Woensdag 1 april: Hand/voet massage

 

Woensdag 8 April: Hoofd/nek/schouder massage 

 

Woensdag 15 april: Zelfmassage 

 

Woensdag 22 april: Release your stress. Massage en ontspanningsoefeningen. 

De workshops zullen een uur tot anderhalf uur duren.

Workshop Hand/voet massage: In deze workshop laat ik je zien hoe je, je partner kind of zelfs jezelf een fijne voet of hand massage kan geven. Deze korte en laagdrempelige massages kunnen zo fijn zijn om iemand even een momentje van ontspanning en rust te geven. Ook juist als een volledige massage niet mogelijk is. In de handen en de voeten zitten zeer veel zenuwuiteinden daardoor bereik je door deze massage ontspanning in het hele lijf. 

Hoofd/nek/schouder massage: Voor veel mensen is dit het gebied waar de meeste stress zich opbouwt en dus de meeste klachten zitten. Ik leer je een massage aan waarbij je effectief dit gebied kan ontlasten van opgehoopte stress en spanning. Heerlijk om na een dag computerwerk aan elkaar te geven om dit vaak overbelaste gebied een welverdiende ontspanning te geven. Ook als je vaak spanningshoofdpijn hebt is dit een fijne massage om te krijgen. Geen speciale attributen nodig wel een partner om op te oefenen.

Zelfmassage: Je hebt niet altijd een (welwillende) partner om je te masseren zeker niet in deze vreemde tijd waarin we nu leven. Gelukkig kan je ook al een heleboel zelf doen op het gebied van massage. Hiermee kan je jezelf van een boel onnodige spanning afhelpen. Hierdoor kan je met minder fysieke en geestelijke spanning door het leven gaan, hoe fijn is dat! Hoe, doe je dat?? Dat leer ik je in deze workshop.

Release your stress: In de afgelopen jaren heb ik heel veel mooie technieken geleerd waarmee je door middel van oefeningen speciale triggerpoints en stukje zelfmassage een heleboel opgehoopte stress in je lijf kunt ontladen. Een paar van deze technieken leer ik je graag.

Hiermee kan je jezelf en je energie versterken, leren de spanning van de dag te ontladen en met meer Zen.. door het leven te gaan ;-)

bottom of page