top of page

Workshops en Cursussen

Een massage krijgen is natuurlijk erg fijn en leuk maar er een geven ook. 

 

Daarom is het ook mogelijk om workshops te vogen.

Wat bied ik aan?

Ik geef allen workshops en cursussen op aanvraag. Dus wil je iets anders en leuks doen met vriendinnen, collega's etc vraag dan zeker eens naar de mogelijkheden.

 

Hoe werkt het?

Afhankelijk van de workshop kom je hier op de praktijk of ik kom naar jouw locatie waar de workshop zal plaatsvinden. Tijd ligt meestal rond de 1,5 tot 3 uur. 

Je krijgt dan ook een handout met instructies om thuis verder te oefenen

Wat kost het?

Vanwege de verschillende mogelijkheden is er geen vaste prijs maar kan je een offerte aanvragen

Wat heb je nodig?

Je hoeft voor deze workshops geen speciale massagetafel of andere spullen in huis te hebben. Ik neem mee wat nodig is.

 

Kijk hieronder naar wat voorbeelden van workshop mogelijkheden. 

Workshop Hand/voet massage: In deze workshop laat ik je zien hoe je, je partner kind of zelfs jezelf een fijne voet of hand massage kan geven. Deze korte en laagdrempelige massages kunnen zo fijn zijn om iemand even een momentje van ontspanning en rust te geven. Ook juist als een volledige massage niet mogelijk is. In de handen en de voeten zitten zeer veel zenuwuiteinden daardoor bereik je door deze massage ontspanning in het hele lijf. 

Hoofd/nek/schouder massage: Voor veel mensen is dit het gebied waar de meeste stress zich opbouwt en dus de meeste klachten zitten. Ik leer je een massage aan waarbij je effectief dit gebied kan ontlasten van opgehoopte stress en spanning. Heerlijk om na een dag computerwerk aan elkaar te geven om dit vaak overbelaste gebied een welverdiende ontspanning te geven. Ook als je vaak spanningshoofdpijn hebt is dit een fijne massage om te krijgen. Geen speciale attributen nodig wel een partner om op te oefenen.

Zelfmassage: Je hebt niet altijd een (welwillende) partner om je te masseren zeker niet in deze vreemde tijd waarin we nu leven. Gelukkig kan je ook al een heleboel zelf doen op het gebied van massage. Hiermee kan je jezelf van een boel onnodige spanning afhelpen. Hierdoor kan je met minder fysieke en geestelijke spanning door het leven gaan, hoe fijn is dat! Hoe, doe je dat?? Dat leer ik je in deze workshop.

Release your stress: In de afgelopen jaren heb ik heel veel mooie technieken geleerd waarmee je door middel van oefeningen speciale triggerpoints en stukje zelfmassage een heleboel opgehoopte stress in je lijf kunt ontladen. Een paar van deze technieken leer ik je graag.

Hiermee kan je jezelf en je energie versterken, leren de spanning van de dag te ontladen en met meer Zen.. door het leven te gaan ;-)

bottom of page