De Massages

Ontspanningsmassage

Een Ontspanningsmassage werkt zowel lichamelijk als geestelijk door.

Regelmatig een massage nemen bevordert het behoud van een goede gezondheid. De ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress, spierspanning te verminderen en afvalstoffen af te voeren, zodat het lichaam weer ervaart hoe het voelt om ontspannen te zijn. In de massage wordt veel gewerkt aan het losmaken van de spieren zodat blokkades worden opgeheven en de energie weer vrij kan stromen.  

Erg geschikt voor mensen die veel werkgerelateerde nek/rug en schouderklachten hebben.

AromaTouch™ massage

De AromaTouch Techniek is een ontspannende behandeling met 8 pure, essentiële oliën. Deze fijne behandeling verlicht lichamelijke en emotionele stress, en helpt je lichaam om weer in balans te komen.
Ik maak bij de AromaTouch behandeling gebruik van de essentiële oliën van doTerra. Deze heerlijke oliën zijn heel puur, zonder chemische toevoegingen en voor de volle 100% natuurlijk. Deze bijzondere oliën worden aangebracht van je rug tot aan je voeten, langs de meridiaanbanen en op contactpunten van je ingewanden.

Doordat de oliën helpen het zenuwstelsel van je lichaam in evenwicht te brengen, zul je merken dat je minder lichamelijke en emotionele stress voelt. De speciale AromaTouch techniek zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt, en je de positieve energie weer voelt stromen.
Elke behandeling bestaat uit 4 belangrijke fasen: stressvermindering, verbeteren van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en in balans brengen van alle regelsystemen in het lichaam.

Aroma Mood Massage

Met essentiele olien kan je je lijf en geest een mooie boost geven in de juiste richting. Daarom heeft Massagepraktijk Vitaal de Aroma Mood Massage ontwikkeld. Aan het begin van de massage kijken we wat op dit moment voor jou het beste past.

Met deze massage kan je door middel van de oliën en speciale massagetechnieken het gebied van jouw keuze ondersteunen. Je kunt kiezen uit

Be loving: We kunnen allemaal liefde gebruiken, maar soms een beetje meer. Geeft je zelfliefde en zelfvertrouwen een boost om daarna weer met meer vertouwen en liefde in de wereld te staan.

Be calmer: Heb je veel stress dan is dit de keuze voor jou. Ervaar de ontspannende werking van de olie en massage om zo de wereld weer aan te kunnen.

Be Grounded: Heb je behoefte aan wat meer aarding in je leven, voel je je vaak onrustig en opgejaagd dan is dit wat voor jou. Zak in je lijf en voel je sterker en steviger. 

 

Hotstone Massage

Hotstone massage is een intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren en geven daardoor een grote ontlading van spanning. Een hele fijne massage als er veel opgebouwde spanning in je lijf zit.

Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. Heerlijk voor die koude dagen.

Hand Voet Massage

Heeft u weinig tijd? Of kunt of wilt u niet op de tafel gemasseerd worden. Kunt u ook kiezen voor een Hand/Voet massage. Deze korte massage geeft al een enorme verlichting en ontspanning voor lichaam en geest. Vooral erg fijn voor mensen die veel lichamelijk werk doen.

 

 
Rug massage

Wil je meer informatie over zwangerschapsmassage? 

klik dan hier of ga naar het tabblad zwangerschapsmassage

 

Massages vinden alleen op afspraak plaats. Kijk voor de actuele mogelijkheden en het direct maken van een afspraak op deze site onder het kopje boek online.

 

Een massage begint met een korte intake waarop je jouw speciale wensen en klachten kunt aangeven zodat we de massage op jou kunnen afstemmen.

 

Veiligheid en hygiene staan voorop in de praktijk. Er wordt met olie gewerkt en uw wordt gemasseerd met uw ondergoed aan.

 

In de praktijk zijn zowel mannen als vrouwen welkom echter geven wij GEEN

erotische massages. Daarvoor mag u verder zoeken.