top of page

De Massages

Massagepraktijk Vitaal bied verschillende massages aan om deze pagina overzichtelijk te houden kan je doorklikken naar een volgende pagina voor meer informatie over de massage van je keuze. 
 
zwangerschapsmassage

Op onze speciale zwangerschapstafel kunt u ook tijdens uw zwangerschap heerlijk op uw buik liggen en genieten van een fijne massage.

meer over zwangerschapsmassage leest u door hier te klikken.

 

De ontspanningsmassages

Een massage is niet alleen fijn maar ook goed voor u. Dit komt omdat tijdens de massage spieren soepeler worden, afvalstoffen worden afgevoerd, de ademhaling wordt dieper en uw hoofd en lichaam komen even helemaal tot rust. En zijn verschillende vormen van massage die ik aanbied. Zoals Hotstone massage, Aromamood massage en natuurlijk de klassieke ontspanningsmassage. 

Wil je meer weten over deze massages? Klik hier

Kindermassage

Een kind krijgt elke dag veel indrukken te verwerken. Dit een plaats te kunnen geven is vaak lastig, zeker voor kinderen. Door een kind een massage te geven, kunnen ze de indrukken van de dag loslaten, beter slapen en kunnen klachten als onrust, bedplassen en nervositeit sterk verminderen. Bovendien vinden de meeste kinderen net als de meeste volwassen het heerlijk om gemasseerd te worden. klik hier voor meer informatie over kindermassage

 

 

 

Massages vinden alleen op afspraak plaats. Kijk voor de actuele mogelijkheden en het direct maken van een afspraak op deze site onder het kopje boek online.

 

Een massage begint met een korte intake waarin je jouw speciale wensen en klachten kunt aangeven zodat we de massage op jou kunnen afstemmen.

 

Veiligheid en hygiëne staan voorop in de praktijk. Er wordt met olie gewerkt en uw wordt gemasseerd met uw ondergoed aan.

 

In de praktijk zijn zowel mannen als vrouwen welkom echter geven wij GEEN

erotische massages. Daarvoor mag u verder zoeken.

 

 

bottom of page